Keller Williams Realty - Jennifer Davis
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 438 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  11400 W Parmer Lane #108, Cedar Park, TX 78613
  Courtesy of The Leaders Realty, LLC, (512) 695-5144
  I ri - 3 482 orë
  Open House
  Tur Virtual
  9 bd
  10.0 ba
  metra katrorë
  ac
  200 ELM CREEK RD, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker D'Ann Harper, (210) 643-9362, Chris Bowers
  I ri - 130 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  410 W Tanglewood Dr, New Braunfels, TX 78130
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Legacy, (210) 601-1092, Steven Noriega
  I ri - 196 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1910 SUNSPUR, New Braunfels, TX 78130
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Heritage, (830) 515-6322, Kristen Bennett Coker
  I ri - 4 057 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2019 Newforest Peak, New Braunfels, TX 78130
  Listing Courtesy Of: J. Friesenhahn Company, LLC, (210) 889-7822, John Friesenhahn
  I ri - 1 415 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  434 CURVATURA, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Phyllis Browning Company, (210) 753-0533, Ruth Storrie
  I ri - 1 115 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (5d)
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2720 Windcliff Drive, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: House Hunters NB, (830) 312-8090, Mercy Boatright-Wood
  I ri - 4 010 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1627 Bonhill Yard, New Braunfels, TX 78130
  Listing Courtesy Of: J. Friesenhahn Company, LLC, (210) 889-7822, John Friesenhahn
  I ri - 3 367 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  801 Stonemanor Bay, Seguin, TX 78155
  Listing Courtesy Of: Escape Realty, (210) 421-9291, Jaclyn Calhoun
  I ri - 776 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2202 APPELLATION, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: JPAR San Antonio, (210) 556-9005, Sasha Jam
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Contact Me

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.